• Hamsterkooien specialist!
  • Goedkope verzending!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Niet goed, geld terug
Menu

Top 10 Hamsterkooien

Wij zijn momenteel bezig met het inrichten van deze categorie. Binnenkort vind u hier alle producten.

Hamster

De hamster is een populair huisdier. Niet zo gek natuurlijk, met die schattige bolle wangetjes en de zachte vacht. Heb jij een hamster of ben je van plan een hamster aan te schaffen? Dan zit je goed bij Huisdierplezier.nl! Hier vind je alle benodigdheden, accessoires en hamsterkooien  die komen kijken bij het onderhouden van een hamster. Alle producten zijn van hoge kwaliteit waardoor jouw hamster alleen het beste van het beste geniet.

Wat heb ik nodig voor mijn hamster?

Het eerste wat je koop wanneer je een hamster in huis neemt is natuurlijk een geschikte kooi. Er zijn een paar dingen waar je op moet letten tijdens de aankoop hiervan:

  • De kooi dient een schuilplaats te hebben. Dit omdat een hamster zich graag verschuilt in een kleine ruimte.
  • De kooi dient voorzien te zijn van een looprad. Vaak zit deze al gemonteerd in de kooi, maar als dit niet het geval is kun je deze ook los kopen. Een hamster heeft een hoop energie en kan deze goed kwijt in een looprad. Let wel op; een dicht looprad is vele malen beter dan een met open spijltjes. De hamster kan namelijk met zijn pootjes vast komen te zitten tussen de openingen.
  • Denk na over waar je de kooi gaat plaatsen. De hamster houdt niet van tocht, volle zon en omdat de hamster overdacht slaapt kun je deze het beste in een wat rustiger vertrek plaatsen.

Daarna kun je de kooi gaan inrichten met leuke accessoires, speelgoed en een goede bodembedekking hamster. De producten zijn allemaal voorzien van een beschrijving zodat je weet of het product bij jouw huisdiertje past.

Vragen over de verzorging van een hamster?

Voor eventuele vragen kun je altijd contact opnemen met Huisdierplezier.nl. Wij beantwoorden je vragen graag. Je kunt een bericht naar ons sturen via het contactformulierof bel ons op 085 0656263 (België 003185 0656263). Veel online winkelplezier gewenst!