• Hamsterkooien specialist!
  • Goedkope verzending!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Niet goed, geld terug
Menu

Over Huisdierplezier

Huisdierplezier is een online dierenspecialist uit het zuiden van Nederland met een ruim assortiment benodigdheden voor jouw hond, kat, konijn, knaagdier, kip, vis of reptiel. Met een aanbod van 9000+ artikelen bedienen wij sinds jaren de Nederlandse, Belgische, Franse en Duitse markt van alle benodigdheden voor huisdieren. Begin 2014 is het idee ontstaan voor het opstarten van een dierenwebwinkel. Dit begon met handgemaakte verblijven voor huisdieren waarbij kwaliteit en functionaliteit een grote rol speelde. De visie voor de toekomst was het aanbieden van hoogwaardige, handgemaakte houten dierenverblijven waarbij het plezier van het dier voorop stond en dit alles voor betaalbare prijzen.

De snelle bedrijfsgroei en groei in assortiment

Na een korte periode werd het duidelijk, er moest personeel komen om dezelfde goede service te kunnen blijven bieden. Huisdierplezier ging op zoek naar klantvriendelijk personeel met kennis, ervaring en passie voor huisdieren. Op deze manier werd Huisdierplezier een aanbieder van dierenbenodigdheden met kennis van zaken voor huisvesting, verzorging en vermaak van huisdieren. Niet alleen het personeelsbestand liet een flinke groei zien ook het assortiment werd verbreed. Van hondenmanden tot hondenspeelgoed, van kattenkrabpalen tot konijnenhokken, knaagdierspullen en van kippenverblijven tot vogelspeelgoed. Anno vandaag is Huisdierplezier een online totaalaanbieder op het gebied van huisdieren met een team ervaren en enthousiaste dierenliefhebbers welke graag een stapje extra zetten voor huisdieren en hun baasjes. Bij huisdierplezier is het elke dierendag.

De visie en kracht van Huisdierplezier

Het zorgvuldig samengestelde assortiment van Huisdierplezier is gebaseerd op de kennis en ervaring van onze werknemers. Het is dan waarschijnlijk ook niet nodig te vertellen dat onze personeelsleden verzot zijn op huisdieren! We werken dagelijks om ons aanbod te verbeteren en onze klanten te voorzien in de beste informatie en tips over huisdieren. Per diergroep hebben wij specialisten in dienst welke kunnen helpen bij al jouw vraagstukken en je kunnen voorzien van de beste adviezen. Onze visie is dan ook plezier te bieden, of dit nu gaat over de huisvesting of de verzorging van een huisdier, het plezier van dier en baas staat bij ons voorop! 

Huisdierplezier heeft een goede (after)service

Naast goede adviezen staan wij natuurlijk ook voor een goede service. Dit begint bij de aanschaf van een product voor jouw huisdier maar houdt hier niet op. Wij hechten veel waarde aan de mening en ervaringen van onze klanten en zijn hierin dan ook altijd op zoek naar verbeteringen. Speciaal voor onze klanten maken wij tevens gebruik van een vervoerdersservice, welke je gedurende de verzending van jouw product infomeren over het verloop. Ook wanneer het product niet naar wens is kun je natuurlijk bij ons terecht, wij bieden een niet goed – geld terug garantie. Onze service wordt beoordeeld met een mooie 4,4 / 5 en onze klanten ervaren onze service als uitstekend, snel en correct.

Huisdierplezier biedt ook maatwerk

Naast ons ruim assortiment benodigdheden voor huisdieren bieden wij ook een eigen productie lijn dierenverblijven. Waar Huisdierplezier in 2014 begon met een klein aanbod hoogwaardige dierenverblijven is ons huidige assortiment kwaliteit verblijven inmiddels gegroeid tot een ruim en divers aanbod. Voor elke diersoort hebben wij vandaag de dag een aanbod dierenverblijf uit eigen productie. Deze dierenhokken worden handgemaakt in eigen werkplaats, bieden een perfecte kwaliteit-prijs verhouding en zijn vaak zelfs uit voorraad leverbaar. Hiernaast is het ook mogelijk een dierenverblijf door ons te laten ontwerpen en produceren, op deze manier kunnen we voldoen aan al jouw wensen en die van jouw huisdier. Wil je meer informatie over onze maatwerk dierenverblijven? Lees dan eens de informatie op onze maatwerkpagina, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Showroom voor dierenverblijven

Wil je graag eens bespreken wat de mogelijkheden zijn voor het ontwerpen van een maatwerk dierenverblijf of ben je benieuwd naar onze collectie eigen productie voorraad verblijven? Kom dan eens langs in onze showroom. We nemen graag alle tijd om jouw wensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie. Onze showroom is op werkdagen geopend tussen 9:00 en 17:00 uur, wil jij spreken met een specialist op het gebied van jouw huisdier? Maak dan vooraf een afspraak, op deze manier kunnen we garanderen dat de juiste persoon aanwezig is voor informatie en adviezen.

Hoe kun je Huisdierplezier bereiken?

Je kunt ons bereiken via info@huisdierplezier.nl  of het contactformulier op onze website. Ook maken wij gebruik van een handige chat op onze webshop je kunt jouw vraag dus ook direct voorleggen aan een specialist, handig toch?

Waar is Huisdierplezier te vinden?

Helaas beschikken wij niet over een fysieke winkel, het is dan ook helaas niet mogelijk om ons assortiment te bekijken op locatie. Wel is het mogelijk een afspraak te maken voor het bezichtigen van onze eigen productie verblijven. Neem gerust eens contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te plannen. Huisdierplezier is gevestigd in Beek en Donk.

Huisdierplezier Nederland
Beekerheide 10
5741 HC Beek en Donk (Noord-Brabant)